Afdrukken

Missie en Visie

Geschreven door Webmaster. Gepost in RKFC

MISSIE

R Knokke FC is een vereniging met traditie én ambitie.

Onze vereniging staat in haar jeugdwerking open voor alle kinderen, jongens en meisjes, uit Knokke-Heist en nabije omgeving om deze te laten voetballen in kwaliteitsvolle omstandigheden.

Naast haar rol bij de fysieke ontwikkeling van onze jonge leden, wil onze vereniging waken over essentiële waarden waaronder: beleefdheid, kameraadschap, fairplay, respect voor elkaar en respect voor infrastructuur en materiaal, respect voor de fysieke integriteit, uitsluiting van pestgedrag, orde, stiptheid en netheid.

Ook minder getalenteerde spelers die het moeilijk hebben met het hoger niveau krijgen de mogelijkheid om bij ons te voetballen op lager niveau. Hierdoor wordt de breedtesport verankerd in R Knokke FC .

VISIE

De opleidingsvisie van de KBVB VFV wordt volledig gevolgd voor de jeugd van R Knokke FC: vorming én fun.

R Knokke FC zet tevens in op een continue, kwaliteitsvolle omkadering op bestuurlijk en sporttechnisch vlak. Iedereen draagt verantwoordelijkheid op zijn of haar niveau, maar kan geresponsabiliseerd worden op een respectvolle wijze.

In haar streven naar kwaliteitsvolle omstandigheden heeft de club met de nodige daadkracht gelobbyd waardoor de Gemeente Knokke-Heist zich  geëngageerd heeft om binnen de twee jaar een compleet nieuw voetbalstadion te bouwen.

R Knokke FC wil zich op de voetbalkaart zetten door zo hoog mogelijk te spelen met het eerste elftal in de Belgische amateurliga.

Hierbij alles in het werk stellen om zoveel als mogelijk talentvolle spelers kansen te geven om via doorstroming door te stoten naar hogere reeksen, het beloften elftal en uiteindelijk de A-kern.